Zafiro Menorca

Boek nu Zafiro Menorca via TUI.nl voor slechts €477.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala ’n Bosch op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-05-13 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.5 op basis van 33 reviews.

Het leuke van deze appartementen in Cala ’n Bosch is Wat een service en gastvrijheid, Ruime, lichte appartementen, Kids miniclub tot piratenschip en Zon op je bol, feest op je bord.

Wat een geluksvogels zijn kinderen als ze logeren in Aparthotel Zafiro Menorca in Cala ’n Bosch op Menorca. Met zo’n lekker schoon huisje en zoveel te doen is vakantie vieren hier kinderspel. Dus: vis snel de zwemspullen uit de koffer en ga op ontdekkingstocht over het palmenrijke terrein. Wat opvalt is de ruimte om te rennen en te ravotten. Met als klap op de vuurpijl 2 kinderbaden inclusief cool piratenschip en iedere dag dolle animatiepret. Kinderen blij, jij blij! Kidsproof betekent ook: zandstrand dichtbij, leuke haven om de hoek en een aanlokkelijke All Inclusive. Onbeperkt ijsjes eten, de smaak van zon proeven en nippen aan sangria met tinkelende ijsklontjes, wie wil dat nu niet?

Bekijk al onze aanbiedingen naar Cala ’n Bosch via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Zafiro Menorca via onderstaande afbeelding.

Zafiro Menorca Menorca Cala 'n Bosch

Wat extra info:
Van logies tot All Inclusive

Dagtrips maken op Menorca

Zafiro Menorca Menorca Cala 'n Bosch
Zafiro Menorca Menorca Cala 'n Bosch