Villa’s Binibeca Beach – inclusief huurauto

Boek nu Villa’s Binibeca Beach – inclusief huurauto via Sunweb.nl voor slechts €444.00. Ga heerlijk op vakantie naar San Luis op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 4 dagen met vertrek op 05/19/2022. afstand tot strand circa 500 meter (zandstrand, via traptreden) en aan zee (geen strand).

Het prachtige Villa’s Binibeca Beach is dé ideale plek om te relaxen. Het is lekker rustig gelegen en je hebt er veel privacy. In de authentieke Spaanse villa krijg je het gevoel in een echt Spaans huis te wonen. Vanaf het zonneterras bij zwembad kijk je uit over zee, prachtig! Als je goed luistert, hoor je zelfs het rustgevende geruis van de zee, heerlijk..Ga je graag naar het strand? Binnen een kwartier sta je al met je voeten in het zand. Menorca ontdekken? Met de auto ben je zo op andere bijzondere plekjes van dit mooie eiland. San Luis ligt vlak bij de hoofdstad van Menorca, Mahón (Maó). Deze stad heeft een prachtige, natuurlijke haven die tot vijf kilometer landinwaarts doorloopt. Als je vanaf zee met de boot aankomt, vaar je langs één grote wirwar van witte huizen die tegen een rotswand gebouwd zijn. Verder is Mahón een levendige stad waar je goed kunt winkelen en lekker kunt eten in één van de vele restaurantjes.

Daarnaast heeft Totaal aantal kamers: 16, Totaal aantal verdiepingen: 2, Klasse: comfort, Kluisje (op de kamer) en Geen lift aanwezig.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Menorca via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in San Luis maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van Villa’s Binibeca Beach – inclusief huurauto via onderstaande afbeelding.

Villa's Binibeca Beach - inclusief huurauto Menorca 05/19/2022

Wat extra info:

Villa's Binibeca Beach - inclusief huurauto Menorca 05/19/2022
Villa's Binibeca Beach - inclusief huurauto Menorca 05/19/2022