Vliegveld Menorca

Vliegveld Menorca MAH

Het vliegveld van Menorca is in Mahon. Het ligt op een kleine vijf kilometer afstand ten zuid-westen van Mahon. Het vliegveld van Menorca is een relatief kleine luchthaven. Zeker als je net vanaf Schiphol bent vertrokken naar Menorca zal het vliegveld van Menorca klein ogen.

Bereikbaarheid luchthaven Menorca

De bereikbaarheid van de luchthaven Menorca is goed. Vanaf Mahon is het ongeveer 5 kilometer rijden naar het vliegveld van Menorca.
luchthaven MAH menorca
Bereikbaarheid per auto:
Vanaf Mahon de PM-704 op, ga vervolgens de PM-702 op en neem uiteindelijk de afrit PM 702-2 om bij het vliegveld uit te komen. Onderweg zult u vanuit de auto ook borden langs de weg zien staan die u de weg naar het vliegveld van Menorca wijzen.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer:
Het vliegveld van Menorca is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het centrum van Mahon gaan bussen naar het vliegveld. De bussen rijden doordeweeks ieder half uur en in het weekend ieder uur tussen 06.00 uur en 22.00 uur. Zie ook onderstaande tabel. De kosten van een kaartje zijn ongeveer twee euro per persoon. Als u met de bus wilt gaan kunt u het beste tijdens uw vakantie even langs het busstation gaan om alvast even te verkennen waar u moet zijn.

Bereikbaarheid per Taxi:
De bereikbaarheid van het vliegveld per taxi is zeer goed. De kosten voor een taxirit zijn niet heel hoog, maar wilt u goedkoop uit zijn dan kunt u het beste de bus pakken. Een taxi geeft u wel wat meer comfort en flexibiliteit na een vlucht vanuit Nederland.