Vakantie

Vakantie Menorca

Een vakantie naar Menorca is ideaal voor iedere zon, zee, strand en natuur liefhebber. De stranden van Menorca lopen zeer geleidelijk af en het is daardoor de ultieme bestemming in Spanje voor vakanties met Kinderen. De meeste grote reisorganisaties bieden vakanties naar Menorca aan. Hieronder ziet u een selectie van de aanbieders van zonvakanties naar Menorca. Kies de reisorganisatie die uw voorkeur heeft en boek die welverdiende vakantie naar Menorca!

* De prijzen zijn gebaseerd op de laagste prijs voor een week met het vliegtuig naar Menorca in 2015. Klik op het logo van de aanbieder voor de actuele prijs.

Goedkope Menorca Vakantie

Bij het boeken van een vakantie naar Menorca zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Let goed op de beschikbaarheid van de accommodaties. Doordat er geen massatoerisme is op Menorca is het aanbod van leuke vakantiehuizen beperkt. Daarnaast zijn er verschillende dorpen met elk hun eigen karakter. Op deze pagina hebben we een uitgebreide omschrijving staan van de verschillende dorpen en steden op Menorca. Menorca is een ideale bestemming voor een vakantie met kinderen. Niet alle hotels en appartementen zijn even geschikt voor kinderen. Kijk daarom altijd in de omschrijvingen van de aanbieder wat de aanbiedingen, de faciliteiten zijn of ga op zoek naar reviews van appartementen en hotels.

Heeft u uw hotel of appartement al geboekt? Neem dan een kijkje bij onze Menorca Tips. Hier vindt u tips van andere Menorca – gangers over leuke restaurants en de mooiste baaien. Met behulp van deze tips kunt u het maximale uit uw vakantie naar Menorca halen.