Royal Son Bou Family Club

Boek nu Royal Son Bou Family Club via Sunweb.nl voor slechts €647.00. Ga heerlijk op vakantie naar 2 op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 4.07907 dagen met vertrek op Son Bou. Flight en .

Royal Son Bou Family Club is een fantastisch vakantieadres voor de hele familie. Het ligt op steenworp afstand van het strand en er zijn veel faciliteiten voor jong en oud.Ga je graag zwemmen, dan zit je hier goed: er is een mooi, groot zwembad dat het middelpunt vormt van deze leuke appartementen. Ook als je van wat activiteit houdt, dan kun je je hart ophalen, want er wordt van alles georganiseerd door het animatieteam. Voor kleine vakantiegangers is er een piratenboot met glijbaantjes, een speeltuin en een miniclub. Bovendien staat er iedere dag weer een smakelijk buffet voor je klaar in het restaurant en zijn de appartementen netjes ingericht. Een perfect adres voor een heerlijke vakantie op Menorca.

Daarnaast heeft , , , en .

Bekijk al onze aanbiedingen naar via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 2 maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van Royal Son Bou Family Club via onderstaande afbeelding.

Royal Son Bou Family Club Menorca Son Bou

Wat extra info:

Royal Son Bou Family Club Menorca Son Bou
Royal Son Bou Family Club Menorca Son Bou