Royal Son Bou Family Club

Boek nu Royal Son Bou Family Club via TUI.nl voor slechts €566.00. Ga heerlijk op vakantie naar Son Bou op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-05-13 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.9 op basis van 41 reviews.

Het leuke van deze Dé place to be voor families in Son Bou is false, , en .

Een vakantie bij Royal Son Bou Family Club is één groot cadeau. Zeker voor de kinderen, want in dit paradijs staan zij duidelijk in de spotlights. ’s Ochtends wachten ze al in de rij bij de miniclub voor een dag vol plezier. En tussendoor snoepen ze van het buffet speciaal voor kinderen. Snel dat ijsje eten en dan naar het piratenschip in het kinderbad. Je hebt er geen kind aan. Met een gerust hart pak je een momentje voor jezelf: een zonnebad bij het zwembad bijvoorbeeld. Voor de afwisseling wandel je richting het strand, inclusief de nodige spullen. Met meer dan 2 km aan Blauwe Vlag strand springen de kinderen ook lekker de zee in. En de kamers? Daar heb je ook geen omkijken naar: de ruime appartementen bij Royal Son Bou zijn stuk voor stuk van een frisse look voorzien. En sommige hebben zelfs speciale kinderfaciliteiten in de badkamer. Zet dit hotel op Menorca maar op je verlanglijstje.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Son Bou via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Royal Son Bou Family Club via onderstaande afbeelding.

Royal Son Bou Family Club Menorca Son Bou

Wat extra info:

Royal Son Bou Family Club Menorca Son Bou
Royal Son Bou Family Club Menorca Son Bou