Prinsotel La Caleta

Boek nu Prinsotel La Caleta via TUI.nl voor slechts €432.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala Santandria op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-05-13 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 9 op basis van 6 reviews.

Het leuke van deze hotel in Cala Santandria is Originele Spaanse charme, Een heerlijke rustige omgeving, Extra verwennerij mag en Shake it: leuke verse sapbar.

Op zoek naar net dat beetje extra luxe en comfort? Hotel Prinsotel La Caleta in Cala Santandria weet daar een originele twist aan te geven. Zin in een verse gezonde shake of wil je het diner starten met aperitief en een lekkere tapas? Pure verwennerij. En dan de kamers die een prettig moderne inrichting hebben. Ja, dit is hoe vakantie bedoeld is. Als je behoefte hebt aan een dagje strand vind je een mooie baai in de buurt. En ontdek vooral ook de bijzondere kanten van het eiland Menorca. Hier combineer je ontspanning en actie op een fijne manier. Pak de auto, huur een fiets of bewandel de prachtige route rondom het eiland.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Cala Santandria via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Prinsotel La Caleta via onderstaande afbeelding.

Prinsotel La Caleta Menorca Cala Santandria

Wat extra info:
Tapas, wat een lekkere hapjes

Snorkelen? Duikschool in de buurt

Prinsotel La Caleta Menorca Cala Santandria
Prinsotel La Caleta Menorca Cala Santandria