Princesa Playa

Boek nu Princesa Playa via TUI.nl voor slechts €423.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala ’n Bosch op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-10-07 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.4 op basis van 5 reviews.

Het leuke van deze Appartement, alles aanwezig in Cala ’n Bosch is false, , en .

Een zonnestraal schijnt tussen de prettig geurende bomen door, zo op je gezicht. Op de achtergrond hoor je kinderen het water in duiken en je droomt nog even verder. Wat boffen zeg. Bij het sfeervolle aparthotel Princesa Playa voel je je samen of met het gezin helemaal thuis. En voor een lekkere maaltijd hoef je hier ook niet weg. Maar het mooie strand van Son Xoriguer en het levendige Cala ’n Bosch roepen je ook. Vandaag lekker een luie dag of toch de hort op? Morgen weer een dag.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Cala ’n Bosch via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Princesa Playa via onderstaande afbeelding.

Princesa Playa Menorca Cala 'n Bosch

Wat extra info:

Princesa Playa Menorca Cala 'n Bosch
Princesa Playa Menorca Cala 'n Bosch