Marinda Garden

Boek nu Marinda Garden via TUI.nl voor slechts €467.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala ’n Bosch op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor dagen met vertrek op met vertrek . Deze 3.5 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 7.6 op basis van 39 reviews.

Het leuke van deze Slapen in een duurzaam hotel in Cala ’n Bosch is 2021-10-03, , en .

Vakantie is ook: weg met to-do-lijstjes. Laat die maar over aan het top animatieteam van Marinda Garden in Cala ’n Bosch op kindvriendelijk Menorca. De speelse activiteiten onder de Spaanse zon zijn elke dag een verrassing voor kinderen. De onderlinge waterspuitgevechten in het aquapark van appartementen Marinda Garden doen nog een schepje bovenop de lol. Het leuke is: als zij plezier hebben, heb jij het ook! En je hebt eindelijk tijd om dat spannende boek uit te lezen. Het strand is 10 minuutjes lopen, maar lui zijn bij het zwembad kan ook. ’s Avonds vertel je elkaar de avonturen van de dag op een terrasje aan de haven. Laat de kinderen maar kiezen uit één van de kindermenu’s en bestel zelf wat tapas.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Cala ’n Bosch via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Marinda Garden via onderstaande afbeelding.

Marinda Garden Menorca Cala 'n Bosch

Wat extra info:

Marinda Garden Menorca Cala 'n Bosch
Marinda Garden Menorca Cala 'n Bosch