Mar Hotels Paradise Club & Spa

Boek nu Mar Hotels Paradise Club & Spa via TUI.nl voor slechts €581.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala ’n Bosch op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-09-17 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 7.7 op basis van 5 reviews.

Het leuke van deze appartementen in Cala ’n Bosch is Relaxen in de spa, Uitstekende All In formule, Kinderen zoek? Check de kidsclub en Splash zone voor de kids.

Paradise Club & Spa is voor zowel gezinnen met jonge kinderen als rustzoekers een ideale accommodatie. Het zwembad met speelfaciliteiten voor kinderen is gescheiden van het hoofdzwembad waardoor je zelf een plekje naar wens kunt kiezen! Er zijn overal voldoende ligbedden beschikbaar om te genieten van de warme zon. Ook kun je heerlijk relaxen in de spa. En op loopafstand vind je het gezellige haventje van Cala ’n Bosch.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Cala ’n Bosch via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Mar Hotels Paradise Club & Spa via onderstaande afbeelding.

Mar Hotels Paradise Club & Spa Menorca Cala 'n Bosch

Wat extra info:
Relaxpool, lekker stil

Entertainment voor jong en oud

Mar Hotels Paradise Club & Spa Menorca Cala 'n Bosch
Mar Hotels Paradise Club & Spa Menorca Cala 'n Bosch