Mar Blau

Boek nu Mar Blau via TUI.nl voor slechts €414.00. Ga heerlijk op vakantie naar Son Bou op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-05-20 met vertrek . Deze 3 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 9.4 op basis van 9 reviews.

Het leuke van deze Comfortabele appartementen in Son Bou is false, , en .

Wat een rust bij Mar Blau! Ben je op zoek naar een plek voor ondernemende vakantie waar je ook echt helemaal bij kunt komen? Dan zit je bij appartementen Mar Blau in Son Bou goed. Het kleinschalige complex heeft fijne kamers. Stuk voor stuk met zeezicht en een eigen terras waar je proost met een vino tinto en een cerveza op een geslaagde dag. En het uitzicht op zee vanaf het zwembad is prachtig. Voor een complete vakantie boek je een huurauto om eens de andere kanten en gezichten van het eiland Menorca te bezoeken. Maar fietsen en wandelen kan hier ook uitstekend. Vraag naar leuke tips!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Son Bou via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Mar Blau via onderstaande afbeelding.

Mar Blau Menorca Son Bou

Wat extra info:

Mar Blau Menorca Son Bou
Mar Blau Menorca Son Bou