Las Brisas I & II

Boek nu Las Brisas I & II via TUI.nl voor slechts €336.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala ’n Bosch op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-09-26 met vertrek . Deze 2 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.1 op basis van 26 reviews.

Het leuke van deze Lopend naar Cala ’n Bosch strand in Cala ’n Bosch is false, , en .

Een toepasselijke naam voor het knusse complex van Las Brisas I & II in Cala ’n Bosch. Een prettig Menorcaans briesje waait hier namelijk tussen de geurende naaldbomen door. Tussen al het groen ligt het kleine park verscholen. Het schaduwrijke zonneterras bij het zwembad is dan ook een fijne plek om weg te doezelen op een warme dag. Kinderen vinden het hier net zo heerlijk! Met het luchtbed in het zwembad springen of met de voetbal het grasveld op. En anders organiseren ze een wedstrijd zandkastelen bouwen op het strand. Misschien doe je dan zelf ook wel mee. Een supermarkt ligt naast het complex, dus ideaal als je besluit een avondmaal te koken. Uiteraard kun je het ook jezelf gemakkelijk maken: in de omgeving van Cala ’n Bosch vind je genoeg leuke restaurants.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Cala ’n Bosch via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Las Brisas I & II via onderstaande afbeelding.

Las Brisas I & II Menorca Cala 'n Bosch

Wat extra info:

Las Brisas I & II Menorca Cala 'n Bosch
Las Brisas I & II Menorca Cala 'n Bosch