Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa

Boek nu Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa via TUI.nl voor slechts €1250.00. Ga heerlijk op vakantie naar Punta Prima op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor dagen met vertrek op met vertrek . Deze 5 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 9.2 op basis van 3 reviews.

Het leuke van deze Liefhebbers van duurzaam opgelet in Punta Prima is 2020-09-24, , en .

Een oase van rust, een zee van ruimte en een relaxt gevoel. Dat zijn de drie R’en die op Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa van toepassing zijn. In het exclusievere deel van het Insotel Punta Prima Resort staat vakantie vieren voor niets moet en alles mag. Tennissen, fietsen of dagje sauna? De faciliteiten van het resort staan voor je klaar. Kom volledig tot rust in dit luxueuze hotel aan de baai van Punta Prima. Stijlvolle kamers, culinaire hoogstandjes en adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee. Wat wil je nog meer?

Bekijk al onze aanbiedingen naar Punta Prima via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa via onderstaande afbeelding.

Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa Menorca Punta Prima

Wat extra info:

Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa Menorca Punta Prima
Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa Menorca Punta Prima