Hotel Globales Mediterrani

Boek nu Hotel Globales Mediterrani via Sunweb.nl voor slechts €572.00. Ga heerlijk op vakantie naar 2 op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 3.83693 dagen met vertrek op Cala Blanca. Flight en .

Hotel Globales Mediterrani heeft een rustige ligging vlak bij het strand. Voor een verkoelende duik is er een mooi zwembad en naar het strand is het slechts een klein stukje wandelen. Het hotel heeft een gedeelte met junior suites. Bij dit deel hoort ook nog eens een apart zwembad.In het restaurant van Globales Mediterrani staat elke dag weer een smakelijk buffet voor je klaar. Voor een hapje tussendoor kun je terecht op het sfeervolle terras van de snackbar bij het zwembad. Heerlijk om een tijdje niet voor het eten te hoeven zorgen! Wil je even iets anders dan zonnen, eten en zwemmen? Vrijwel voor de deur stopt de bus die je naar het historische centrum van Ciutadella brengt, dat slechts op 4 kilometer ligt. Ook Mahon, de hoofdstad, is zeker een bezoek waard. Fijne vakantie!

Daarnaast heeft 8.6, , , en .

Bekijk al onze aanbiedingen naar via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 2 maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van Hotel Globales Mediterrani via onderstaande afbeelding.

Hotel Globales Mediterrani Menorca Cala Blanca

Wat extra info:

Hotel Globales Mediterrani Menorca Cala Blanca
Hotel Globales Mediterrani Menorca Cala Blanca