Hotel Globales Cala’n Bosch

Boek nu Hotel Globales Cala’n Bosch via Sunweb.nl voor slechts €512.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala’n Bosch op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 05/10/2022. aan het strand (zandstrand, ligstoelen (tegen betaling) , parasol (tegen betaling) ) en afstand tot strand circa 10 meter.

Hotel Globales Cala ’n Bosch ligt direct aan het prachtige strand. Na een paar passen kun je je handdoek al uitrollen en genieten van zon en zee. Maar bij het hotel blijven kan ook. Er is een mooi, groot zwembad voor een frisse duik met de hele familie en bij de poolbar wordt gezorgd voor je favoriete drankje, heerlijk! Kinderen beleven hier een topvakantie want er worden leuke spellen voor hen georganiseerd en er is ook nog eens een kleurrijke splashpool.Hou je zelf ook van wat activiteit? Voor volwassenen worden er eveneens diverse activiteiten georganiseerd. Daar komt nog bij dat het centrum op loopafstand zit, dat is altijd gezellig. Fijne vakantie!

Daarnaast heeft Bij de receptie wordt je temperatuur gemeten, Er wordt vaker schoongemaakt, Receptie open, Restaurant: dagmenu met keuze uit verschillende maaltijden in plaats van een buffet en Online check-in niet mogelijk.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Menorca via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Cala’n Bosch maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van Hotel Globales Cala’n Bosch via onderstaande afbeelding.

Hotel Globales Cala'n Bosch Menorca 05/10/2022

Wat extra info:

Hotel Globales Cala'n Bosch Menorca 05/10/2022
Hotel Globales Cala'n Bosch Menorca 05/10/2022