Hotel Globales Almirante Farragut

Boek nu Hotel Globales Almirante Farragut via Sunweb.nl voor slechts €569.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala ’n Forcat op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 05/10/2022. afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand, via traptreden) en afstand tot centrum: circa 5 kilometer.

Hotel Globales Almirante Farragut heeft een geweldige ligging op een klif. Als je in dit hotel verblijft, dan heb je daardoor iedere dag een prachtig uitzicht over zee en de baai van Cala’n Forcat. Dit is niet het enige waar je van geniet op dit adres. De vele faciliteiten zorgen er namelijk voor dat je een topvakantie tegemoet gaat.Heerlijk relaxen kan goed op het terras bij het grote zwembad. Behalve zonnen en afkoelen in het water, zijn er ook verschillende sporten te beoefenen. Het animatieteam organiseert bovendien overdag verschillende spelletjes en zorgt ’s avonds ook nog voor wat entertainment. Kinderen beleven eveneens een topvakantie in dit perfecte hotel vanwege de miniclub en kinderspeelruimte. Er is zelfs een kinderbuffet, dat is altijd een feestje!

Daarnaast heeft Bij de receptie wordt je temperatuur gemeten, Er wordt vaker schoongemaakt, Receptie open, Restaurant: dagmenu met keuze uit verschillende maaltijden in plaats van een buffet en Online check-in niet mogelijk.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Menorca via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Cala ’n Forcat maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van Hotel Globales Almirante Farragut via onderstaande afbeelding.

Hotel Globales Almirante Farragut Menorca 05/10/2022

Wat extra info:

Hotel Globales Almirante Farragut Menorca 05/10/2022
Hotel Globales Almirante Farragut Menorca 05/10/2022