Grupotel Macarella Suites & Spa

Boek nu Grupotel Macarella Suites & Spa via TUI.nl voor slechts €728.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala ’n Bosch op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-09-17 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 9.7 op basis van 5 reviews.

Het leuke van deze Voor een relaxte gezinsvakantie in Cala ’n Bosch is vanaf Amsterdam, , en .

Op zoek naar een mooi en comfortabel hotel om een weekje (of twee!) te ontspannen? Grupotel Macarella Suites & Spa is de perfecte keuze, want hier wacht geen druk programma. Complete rust. De prachtige en modern ingerichte appartementen zijn prettig voor met z’n tweeën of met het gezin. Voor wat meer bedrijvigheid vind je op loopafstand de gezellige jachthaven en het strand. Een ideale mix. En bij Grupotel mag je zeker goede service verwachten. Hier wordt aan jou gedacht.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Cala ’n Bosch via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Grupotel Macarella Suites & Spa via onderstaande afbeelding.

Grupotel Macarella Suites & Spa Menorca Cala 'n Bosch

Wat extra info:

Grupotel Macarella Suites & Spa Menorca Cala 'n Bosch
Grupotel Macarella Suites & Spa Menorca Cala 'n Bosch