Grupotel Aldea Cala ’n Bosch

Boek nu Grupotel Aldea Cala ’n Bosch via TUI.nl voor slechts €627.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala ’n Bosch op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-06-03 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.8 op basis van 29 reviews.

Het leuke van deze Rustig gelegen en toch centraal in Cala ’n Bosch is false, , en .

Wat is dit boffen zeg. Trek die slippers maar meteen uit de koffer, want het strand ligt bijna aan je voeten. Appartementen Grupotel Aldea Cala ’n Bosch ligt tussen twee toppers van stranden in. Even dat pad af lopen met je handdoek onder je arm en een grote fles zonnebrandcrème in je tas. Cala ’n Bosch kriebelt aan je tenen en Son Xoriguer tikt op je schouder. En dan dat uitzicht. De Middellandse zee doet het kalmpjes aan. Zo kom je lekker in het Spaanse vakantietempo bij Grupotel Aldea Cala ’n Bosch.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Cala ’n Bosch via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Grupotel Aldea Cala ’n Bosch via onderstaande afbeelding.

Grupotel Aldea Cala 'n Bosch Menorca Cala 'n Bosch

Wat extra info:

Grupotel Aldea Cala 'n Bosch Menorca Cala 'n Bosch
Grupotel Aldea Cala 'n Bosch Menorca Cala 'n Bosch