Globales Marina

Boek nu Globales Marina via TUI.nl voor slechts €553.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala ’n Bosch op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-05-20 met vertrek . Deze 3 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van op basis van reviews.

Het leuke van deze Dichtbij de Marina in Cala ’n Bosch is true, , en .

In de All inclusive appartementen van Globales Marina in Cala’n Bosch heb je geen tijd om je te vervelen. Na een uitgeruste nacht lekker smullen bij het ontbijtbuffet in het nabijgelegen hotel. Terwijl de kinderen zich vermaken met het dag entertainment, heb jij tijd om dat ene spannende boek uit te lezen. Of om zelf in actie te komen natuurlijk. Toch liever zand tussen je tenen voelen? Het strand is op steenworp afstand te vinden. Of ontdek de levendige haven van Cala’n Bosch, het kan allemaal. De dag sluit je af op je eigen balkon onder genot van de ondergaande zon en de boten die binnen komen in de baai. Wat een fijne vakantie!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Cala ’n Bosch via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Globales Marina via onderstaande afbeelding.

Globales Marina Menorca Cala 'n Bosch

Wat extra info:

Globales Marina Menorca Cala 'n Bosch
Globales Marina Menorca Cala 'n Bosch