Floramar

Boek nu Floramar via TUI.nl voor slechts €560.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala Galdana op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-09-13 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van op basis van reviews.

Het leuke van deze Slechts 5 minuten van het strand in Cala Galdana is false, , en .

Floramar is uitermate geschikt voor koppels en gezinnen. Geniet van de vrijheid van een appartement met de keuze tot een verblijf op basis van All Inclusive. Houd jezelf gedurende de dag goed bezig. Wat dacht je van een potje squash of basketballen? Of relax je liever in de jacuzzi? Alles kan! Kinderen vermaken zich ondertussen in de kidsclub, maar met zo’n prachtig strand om de hoek hollen de kinderen misschien eerder met een schepje en een emmertje die kant op. Liever de paden op en de lanen in? Vlakbij het hotel start de wandel- en fietsroute van de Cami de Cavalls.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Cala Galdana via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Floramar via onderstaande afbeelding.

Floramar Menorca Cala Galdana

Wat extra info:

Floramar Menorca Cala Galdana
Floramar Menorca Cala Galdana