Club Hotel Aguamarina

Boek nu Club Hotel Aguamarina via Sunweb.nl voor slechts €524.00. Ga heerlijk op vakantie naar 2 op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 4.18589 dagen met vertrek op Arenal d’en Castell. Flight en .

Club Hotel Aguamarina ligt op een fantastische plek: aan het prachtige strand van Arenal d’en Castell. Via het terras en de ligweide van het hotel loop je hier zo naartoe. En leuke winkeltjes en restaurants vind je in de directe omgeving.Bij het hotel blijven kan ook. Er is een zwembad voor een frisse duik en een waterpark met glijbanen voor grote – en kleine kinderen. Voor zowel jong als oud wordt er van alles georganiseerd. Houd je van sport en spel dan zit je hier dus goed. En iedere dag wordt er weer gezorgd voor lekker eten en je favoriete drankje. Dit wordt een heerlijke vakantie!

Daarnaast heeft 7.5, , , en .

Bekijk al onze aanbiedingen naar via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 2 maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van Club Hotel Aguamarina via onderstaande afbeelding.

Club Hotel Aguamarina Menorca Arenal d'en Castell

Wat extra info:

Club Hotel Aguamarina Menorca Arenal d'en Castell
Club Hotel Aguamarina Menorca Arenal d'en Castell