Carema Garden Village

Boek nu Carema Garden Village via Sunweb.nl voor slechts €394.00. Ga heerlijk op vakantie naar Menorca op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 27-09-2020. Deze accommodatie heeft Totaal aantal kamers: 82, Totaal aantal verdiepingen: 4, Totaal aantal gebouwen: 8, Klasse: comfort en Authentieke accommodatie.

Carema Garden Village ligt aan een prachtige baai. Vanaf het terrein loop je dan ook zo het strand op en kun je genieten van zon en zee. En bij de appartementen zelf zijn genoeg faciliteiten voor een heerlijke vakantie op het mooie Menorca.

Carema Garden Village heeft een fijn zwembad voor de nodige verkoeling op een warme vakantiedag. En voor jong en oud wordt er van alles georganiseerd door het enthousiaste animatieteam in het naastgelegen Carema Club Resort. Kinderen kunnen daar terecht bij de mini- en kidsclub en volwassenen voor o.a. aquagym en een potje basketbal. En misschien wel het leukste: er is een spetterend waterpark met diverse glijbanen waar je ook nog eens gebruik van mag maken. Dit wordt een topvakantie!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Menorca via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Menorca maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van Carema Garden Village via onderstaande afbeelding.

Carema Garden Village Menorca Menorca

Wat extra info:
Kindvriendelijk complex
Kluisje (op de kamer)
Geen lift aanwezig
Receptie (24 uur geopend)

Carema Garden Village Menorca Menorca
Carema Garden Village Menorca Menorca