Cales de Ponent

Boek nu Cales de Ponent via TUI.nl voor slechts €337.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala Santandria op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-05-20 met vertrek . Deze 3 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.9 op basis van 17 reviews.

Het leuke van deze Ongecompliceerd vakantie vieren in Cala Santandria is false, , en .

In het rustige Cala Santandria straalt appartementen Cales de Ponent je tegemoet. Een leuk fris entree met bar, waar je even een koud drankje neemt na weer zo’n zonnige dag op Menorca. Het zwembad vormt het middelpunt van het complex, waar de ligbedjes naar je lonken. Wil je liever zand tussen je tenen voelen? De baai met het mooie zandstrand ligt op korte loopafstand. De kamers van Cales de Ponent zijn recentelijk opgefrist en gemoderniseerd en zijn van alle gemakken voorzien. Hier heb je alle tijd voor een heerlijk relaxte vakantie.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Cala Santandria via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Balearen maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Cales de Ponent via onderstaande afbeelding.

Cales de Ponent Menorca Cala Santandria

Wat extra info:

Cales de Ponent Menorca Cala Santandria
Cales de Ponent Menorca Cala Santandria