Appartementen Prinsotel La Caleta – Logies

Boek nu Appartementen Prinsotel La Caleta – Logies via Sunweb.nl voor slechts €749.00. Ga heerlijk op vakantie naar 2 op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 3.83808 dagen met vertrek op Cala Santandria. Flight en .

Appartementen Prinsotel La Caleta is een mooi en gezellig adres voor een heerlijke vakantie op Menorca. Het is van vele faciliteiten voorzien. Zo zijn er onder andere twee grote zwembaden, genoeg ligbedden en parasols, en is er handdoekenservice. Gezellig eten kan in het restaurant, voor de trek tussendoor is er een snackbar en proosten met een drankje doe je bij diverse bars.Overdag zorgt het animatieteam van Prinsotel La Caleta ervoor dat kinderen veel plezier kunnen maken en in de avonduren is er een speciaal animatieprogramma voor volwassen samengesteld. Ideaal voor gezinnen met kinderen dus! Het appartementencomplex heeft ook nog eens een mooie ligging, dicht bij het strand. En in de directe omgeving vind je verschillende mogelijkheden om te winkelen en om samen een hapje te eten. Het mooie eiland verkennen? Je kunt op de bus stappen die op ongeveer 300 meter afstand stopt, om richting het kleine toeristische centrum van Cala Santandria te gaan of naar de voormalige hoofdstad Ciutadella. De huidige hoofdstad Mahon is ook zeker de moeite waard. Hier is de grote, natuurlijke haven de belangrijkste bezienswaardigheid. Als je een rondvaart maakt door deze haven, kom je langs diverse forten en verdedigingstorens.

Daarnaast heeft 8.1, , , en .

Bekijk al onze aanbiedingen naar via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 2 maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van Appartementen Prinsotel La Caleta – Logies via onderstaande afbeelding.

Appartementen Prinsotel La Caleta - Logies Menorca Cala Santandria

Wat extra info:

Appartementen Prinsotel La Caleta - Logies Menorca Cala Santandria
Appartementen Prinsotel La Caleta - Logies Menorca Cala Santandria