Appartementen Nure Cel Blau

Boek nu Appartementen Nure Cel Blau via Sunweb.nl voor slechts €484.00. Ga heerlijk op vakantie naar Cala’n Bosch op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 05/17/2022. afstand tot strand circa 1,2 kilometer (zandstrand, ligstoelen (tegen betaling) , parasol (tegen betaling) ) en afstand tot centrum: circa 30 meter.

Appartementen Nure Cel Blau is gebouwd in typisch Menorcaanse stijl, heel authentiek! Als je op zoek bent naar een kleinschalig en rustig plekje voor jezelf, dan is dit Selections appartement zeker wat voor jou.Appartementen Nure Cel Blau heeft een zwembad voor een frisse duik. En heerlijk relaxen kan goed op het terras. Geniet van een goed boek of droom een uurtje weg in het warme zonnetje. De appartementen zijn netjes ingericht. Hier kom je iedere dag weer tot rust na een dag vol zon, zee en het mooie Menorca ontdekken.Bezoek het plaatsje Cala’n Bosch dat rond een kleine jachthaven is gebouwd. Langs deze jachthaven liggen gezellige restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Wat verderop ligt het strandje Son Xoriguer. Een rustig strand met een al net zo rustige zee. Doordat het water langzaam afloopt en erg helder is, is dit een geschikte plek om te snorkelen.

Daarnaast heeft Geen lift aanwezig, Kluisje (op de kamer), Lobby, Drinkgelegenheden en Eetgelegenheden.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Menorca via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Cala’n Bosch maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van Appartementen Nure Cel Blau via onderstaande afbeelding.

Appartementen Nure Cel Blau Menorca 05/17/2022

Wat extra info:

Appartementen Nure Cel Blau Menorca 05/17/2022
Appartementen Nure Cel Blau Menorca 05/17/2022