Appartementen Isla Paraiso

Boek nu Appartementen Isla Paraiso via Sunweb.nl voor slechts €431.00. Ga heerlijk op vakantie naar 2 op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 4.1778 dagen met vertrek op Arenal d’en Castell. Flight en .

Aparthotel Isla Paraiso is een leuk adresje voor een perfecte vakantie op het mooie Menorca. Er zijn faciliteiten voor jong en oud en de appartementen zijn netjes ingericht.Isla Paraiso heeft een gezellige tuin waar je uren van de zon kunt genieten. Voor de nodige uurtjes waterpret is er een mooi zwembad en voor kleine vakantiegangers een kinderbadje. Als zij daarna nog energie over hebben gaan ze naar de speeltuin of doen ze mee met de leuke activiteiten bij de miniclub. Wat ook erg handig is, is dat het strand op loopafstand is, zodat je na een klein stukje wandelen al met je voeten in het zand staat. En ook naar het centrum kun je wandelen. Vergeet zeker niet de rest van het mooie eiland te bewonderen. Fijne vakantie!

Daarnaast heeft , , , en .

Bekijk al onze aanbiedingen naar via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 2 maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van Appartementen Isla Paraiso via onderstaande afbeelding.

Appartementen Isla Paraiso Menorca Arenal d'en Castell

Wat extra info:

Appartementen Isla Paraiso Menorca Arenal d'en Castell
Appartementen Isla Paraiso Menorca Arenal d'en Castell