App. Nure Cel Blau

Boek nu App. Nure Cel Blau via Sunweb.nl voor slechts €404.00. Ga heerlijk op vakantie naar Menorca op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 17-09-2020. Deze accommodatie heeft Totaal aantal kamers: 24, Totaal aantal verdiepingen: 1, Totaal aantal gebouwen: 5, Klasse: eenvoudig en Receptie.

Appartementen Nure Cel Blau is gebouwd in typisch Menorcaanse stijl, heel authentiek! Als je op zoek bent naar een kleinschalig en rustig plekje voor jezelf, dan is dit Selections appartement zeker wat voor jou.

Appartementen Nure Cel Blau heeft een zwembad voor een frisse duik. En heerlijk relaxen kan goed op het terras. Geniet van een goed boek of droom een uurtje weg in het warme zonnetje. De appartementen zijn netjes ingericht. Hier kom je iedere dag weer tot rust na een dag vol zon, zee en het mooie Menorca ontdekken.

Bezoek het plaatsje Cala’n Bosch dat rond een kleine jachthaven is gebouwd. Langs deze jachthaven liggen gezellige restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Wat verderop ligt het strandje Son Xoriguer. Een rustig strand met een al net zo rustige zee. Doordat het water langzaam afloopt en erg helder is, is dit een geschikte plek om te snorkelen.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Menorca via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Menorca maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van App. Nure Cel Blau via onderstaande afbeelding.

App. Nure Cel Blau Menorca Menorca

Wat extra info:
Geen lift aanwezig
Wi-Fi op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis)
Lobby
Kluisje (op de kamer)

App. Nure Cel Blau Menorca Menorca
App. Nure Cel Blau Menorca Menorca