App. Las Brisas I & II

Boek nu App. Las Brisas I & II via Sunweb.nl voor slechts €344.00. Ga heerlijk op vakantie naar Menorca op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 22-09-2020. Deze accommodatie heeft Totaal aantal kamers: 25, Totaal aantal verdiepingen: 2, Totaal aantal gebouwen: 4, Klasse: eenvoudig en Receptie (centrale receptie).

Het gemoedelijke Las Brisas I & II ligt te midden van pijnbomen, vlak bij twee prachtige baaien met fijn zand en prachtig, helder zeewater: de baaien van Son Xoriguer en Cala ’n Bosch. Ook als je een keer zin hebt om lekker uit eten te gaan of om te gaan winkelen, hoef je maar een klein stukje te wandelen. Wil je een dagje naar een andere plaats: de bus brengt je in een half uurtje naar Ciutadella, de voormalige hoofdstad van Menorca.

De appartementen van Las Brisas I & II zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht. Ze bevinden zich in knusse, witte huisjes die rondom de tuin liggen. In deze mooi aangelegde tuin kun je op een ligbedje heerlijk genieten van het zonnetje. Voor een frisse duik is er een leuk zwembad en voor kinderen een gedeeltelijk apart kinderbad en een speeltuintje waar zij lekker kunnen spelen.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Menorca via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Menorca maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van App. Las Brisas I & II via onderstaande afbeelding.

App. Las Brisas I & II Menorca Menorca

Wat extra info:
Kluisje (op de kamer)
Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), login met max. 1 apparaten mogelijk
Parkeerterrein
Parkeergarage

App. Las Brisas I & II Menorca Menorca
App. Las Brisas I & II Menorca Menorca