App. Globales Binimar – logies

Boek nu App. Globales Binimar – logies via Sunweb.nl voor slechts €419.00. Ga heerlijk op vakantie naar Menorca op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 30-08-2020. Deze accommodatie heeft Totaal aantal kamers: 404, Totaal aantal verdiepingen: 2, Klasse: comfort, Kindvriendelijk complex en Receptie (24 uur geopend).

Appartementen Globales Binimar is een kleurrijk en gezellig vakantieadres met een mooie ligging dicht bij het strand van Calas Picas. Vanwege de vele faciliteiten en de centrale ligging is dit de perfecte plek voor gezinnen met kinderen.

Voor een verkoelende duik heeft Globales Binimar een fijn zwembad. En op het zonneterras kun je hier goed genieten van je welverdiende vakantie en relaxen met een goed boek terwijl je nipt van een drankje. Of gewoonweg een dutje doen op een ligbedje. Voor kinderen is er een zeer spetterende splashpool. Diverse glijbanen en een grote emmer water die om de zoveel tijd boven het glijbanenpark omgekiepert wordt, welke kleine vakantieganger vindt dat nu niet leuk! Hebben de kids na het zwemmen nog energie over, dan kunnen ze meedoen met leuke spellen die het animatieteam organiseert.

Van al dat zwemmen en zonnen krijg je natuurlijk trek en daarom is er een restaurant waar iedere dag weer een uitgebreid buffet voor je klaar staat. Tussen de maaltijden door kun je naar de snackbar voor een lekkere hotdog of hamburger, dat is smaakt altijd goed. En bijna vanzelfsprekend is er een bar waar gezorgd voor je favoriete drankje. Prettige vakantie!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Menorca via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Menorca maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van App. Globales Binimar – logies via onderstaande afbeelding.

App. Globales Binimar - logies Menorca Menorca

Wat extra info:
Geen lift aanwezig
Toeristenbelasting
Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis)
Kluisje (op de kamer)

App. Globales Binimar - logies Menorca Menorca
App. Globales Binimar - logies Menorca Menorca