AluaSun Lago Park

Boek nu AluaSun Lago Park via Sunweb.nl voor slechts €422.00. Ga heerlijk op vakantie naar 2 op Menorca en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 3.83351 dagen met vertrek op Cala’n Bosch. Flight en .

De appartementen van AluaSun Lago Park zijn gebouwd in bungalowstijl. De ligging is bijzonder, namelijk aan het pittoreske haventje van Cala’n Bosch. AluaSun Lago Park heeft een fijn zwembad voor een verkoelende duik. Daar komt nog eens bij dat je tijdens een verblijf op dit leuke adres, gratis entree* hebt tot het waterpark, dat op slechts een klein stukje wandelen ligt. Hier vind je een golfslagbad, lange glijbanen en een spetterend zwembad voor kleine vakantiegangers. Waterpret gegarandeerd dus!Samen proosten op de vakantie hoort er natuurlijk ook bij en daarom is er een poolbar waar wordt gezorgd voor lekkere drankjes. Wil je ’s avonds een keer iets buiten de deur drinken of gezellig uit eten, dan hoef je maar een klein stukje te wandelen. Aan het haventje vind je namelijk vele gezellige restaurantjes.

Daarnaast heeft 7.8, , , en .

Bekijk al onze aanbiedingen naar via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 2 maar ook veel andere opties in de zonnige Balearen. Bekijk de actuele prijs van AluaSun Lago Park via onderstaande afbeelding.

AluaSun Lago Park Menorca Cala'n Bosch

Wat extra info:

AluaSun Lago Park Menorca Cala'n Bosch
AluaSun Lago Park Menorca Cala'n Bosch